Hoi hoi ,

We zijn terug met een iets minder beknopte mail ;) Dat het weer niet fameus is, hoeven we jullie waarschijnlijk niet te vertellen want daar kan je niet echt naast kijken. We hopen stiekem wel dat het snel wat droger wordt, want onze eerste plantjes voor buiten in de grond te steken zijn al toegekomen, maar de grond is nog veel te nat om te bewerken.

Verder begint de lente echt wel in het land te zijn want het eerste groene goud steekt zijn kopke al boven. En over wie zijn we bezig? Jawel, de aspergekes :) Hoe warmer het wordt, hoe minder lang het zal duren tegen dat het steeltjes zijn waar eten aan is, maar opnieuw hebben we daar weinig aan te zeggen en zien we wel.

In de serres groeit en bloeit alles ondertussen goed en verandert het snel. Een van de schoonste bloemekes van het voorjaar zijn toch wel die van de tuinbonen en die zijn er. En ook onze erwtjes en peultjes beginnen een formaat te hebben waar je al niet meer kan over kijken. De radijzekes zijn nog net te klein om te oogsten dus mocht het nu eens wat warmer willen zijn, dan kunnen we jullie eindelijk melden dat het eerste nieuwe lentegroen van eigen bodem er is. Spinazie is er wel al en da's toch ook typisch lente!

In fruitland geen grote veranderingen buiten dat ze daar in Italiƫ blijkbaar toch nog ergens gele kiwi's gevonden hebben want die zijn weer in het aanbod en ze zijn mooi groot.

Soep van de week = wortelsoep.

Via deze link kan je zien wat ons veld deze week van groentjes voor je in petto heeft. Aanpassingen doen kan via dezelfde link, graag voor woensdag 18u.

Je pakket annuleren kan door hier te klikken. Gelieve dit tijdig te doen zodat we overschotten kunnen vermijden van groenten die we aankopen bij collega bio boeren.

Hopelijk is alles duidelijk, indien niet horen we dat graag.

Groetjes,

Boer Thijs, Stefanie, Jutta, Minne en Mazzel