Om nog meer mensen te laten genieten van lokale, verse groentjes, breidt ’t Oostgoed zijn pakkettenaanbod uit met een extra afhaalpunt bij Bokaal. Vanaf 27 mei 2020 is het mogelijk om onze vooraf bestelde pakketten af te halen bij Bokaal op woensdagvoormiddag tijdens de openingsuren (9u30-11u).

Je groentenpakket samenstellen kan op twee manieren:

  1. Je schrijft je hier in op onze wekelijkse groentepakketten. Dit houdt in dat je wekelijks op zondag een mailtje ontvangt met een pakketvoorstel samengesteld met wat op dat moment oogstklaar is op het veld. Je kan de inhoud van je pakket aanpassen naar keuze en de prijs van je pakket is afhankelijk van wat erin zit. Je pakket aanpassen of annuleren kan tot woensdagavond 18u. Niets doen betekent automatisch dat je pakket besteld wordt. Betaling gebeurt vooraf in schijven van minimum 50€. Na iedere bestelling gaat de prijs van je pakket af van je rekening. Via onze website kan je inloggen en makkelijk je saldo opvolgen. De week erna op woensdag zal je pakketje klaar staan bij Bokaal.

  2. Je kan er ook voor kiezen om zelf een pakket naar keuze samen te stellen. In dit geval ontvang je geen wekelijks mailtje met een pakketvoorstel. Bestellen kan hier tot woensdagavond 18u voor afhaling de week erop. Betaling gebeurt vooraf in schijven van minimum 50€. Na iedere bestelling gaat de prijs van je pakket af van je rekening. Via onze website kan je inloggen en makkelijk je saldo opvolgen. De week erna op woensdag zal je pakketje klaar staan bij Bokaal.

Het verschil tussen beide formules is dus het al dan niet wekelijks ontvangen van een pakketvoorstel van ’t Oostgoed. Voor pakketten die afgehaald worden bij Bokaal werken we uitsluitend met voorafbetaling. Je eerste pakketje zal pas klaar staan van zodra we het startbedrag ontvangen hebben. Ongeacht de grootte van je pakket, wordt een kost van 2€ aangerekend voor het transport.

Voor alle vragen, opmerkingen, suggesties kan je steeds terecht bij boer Thijs (thijs@oostgoed.be of 0494 44 81 38).