Nu zaterdag 7 december zullen we enkel in de voormiddag aanwezig zijn op ons veld, dus enkel open van 10 tot 12u. Pakketjes die ten laatste vrijdag besteld worden kunnen we wel klaarzetten in de serre, dus die kan je heel de dag komen ophalen. We zitten niet stil want in de namiddag staan we met een groentenstandje in de pop-up ontmoetingswinkel “Bokaal” in Tielt. Van 14u tot 19u kan je er niet enkel onze groentjes kopen, maar ook nog heel wat andere duurzame producten. Dus, klinkt verpakkingsarm, eerlijk en lokaal je als muziek in de oren, kom dan zeker eens langs. Alle info is terug te vinden op de volgende website: https://wopplanet.com/wop-tielt.  The placet to be: De Kloef – Bruggestraat 19 Tielt.

Categorieën: Nieuwtjes

Ontdek meer van 't Oostgoed

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder