Nadat we het bestellen van zaden en planten konden afvinken van ons to do lijstje, zijn we afgelopen week volop bezig geweest met al die soortjes in te plannen op ons veld en in onze serres. Een hele klus waar we nog wel even mee zoet gaan zijn. De deadline is over 3 weken want dan komen onze eerste planten toe en moet er in de serre plaats zijn voor die in de grond te steken.

Op het veld zijn we volop bezig met het water geven van onze tomatenserre want sinds daar geen tomaten meer in te vinden zijn was het een kleine woestijn geworden. Gezien er nu toch genoeg regen uit te lucht valt is het de ideale moment om dat te doen. En het gaat zelfs semi automatiek dankzij het geknutsel van den boer 🙂

Verder kijken we graag al eens vooruit naar komend jaar en beseffen we dat af en toe wat hulp in de winkel op zaterdag zeer welkom zou zijn. Dus als jullie iemand kennen die het zou zien zitten om wat bij te verdienen door bij gelegenheid een (halve) dag in de winkel te staan, dat zou zeer welkom zijn! De winkel een dag sluiten is niet zo evident. Heel concreet zoeken we iemand voor zaterdag 4 maart 2023. Oogstwerk kan den boer op vrijdag zelf doen indien gewenst. Vragen jullie eens rond? 🙂

In het aanbod een nieuwe soort pompoen: Musky Teeny, een ras speciaal geselecteerd omdat die betere bewaareigenschappen heeft dan bv butternut. Fluweelgrijs vanbuiten en mooi oranje vanbinnen dus ideaal voor alle pompoengerechten.

In fruitland geen nieuwtjes te melden.

Soep van de week = witloofsoep.

Categorieën: Pakketbrief

Ontdek meer van 't Oostgoed

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder