Wat een week was ons dat vorige week en wat een werk hebben we verzet. Ons 18 bakken van 150 plantjes die twee weken geleden toegekomen waren zijn afgelopen week in de grond geraakt. Dat zijn 2700! putjes en veel groenigheid in onze serres dus binnenkort veel lekkers 🙂

Na het harde werk gingen we er voor het eerst in heel lang een weekendje tussenuit en het mag gezegd: het deed deugd! Met twee kleine patatten en een hond schiet er op locatie niet veel tijd meer over om te denken aan ons veld, maar dat mocht voor de verandering wel eens 🙂 Dus woensdag een opgeladen boer en co in de winkel. 

Over het aanbod kunnen we niet veel nieuws vertellen buiten dat we blijven variëren met wat er nog in het winters aanbod is. De lente begint bij andere boeren met verwarmde serres wel in het aanbod zichtbaar te worden, maar het zijn nog allemaal primeurs dus we gaan nog even wachten tot de prijzen wat minder primeurig zijn 🙂

In fruitland ook niets nieuws onder de zon.

Soep van de week = preisoep.

Categorieën: Pakketbrief

Ontdek meer van 't Oostgoed

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder