Wat een mooie dag vandaag om paaseitjes te rapen en leuk dat dat is 😉 Genieten van het mooie weer zolang het duurt is dit voorjaar blijkbaar echt wel de boodschap en er u als boer bij neerleggen dat buiten planten nog niet voor volgende week zal zijn helaas.

Maar het is niet omdat we buiten nog niet kunnen beginnen, dat den boer niet weet wat gedaan, integendeel! Onze honderden tomaatjes die we al even aan het opkweken zijn, zitten bijna allemaal in een groter potje waar ze kunnen inblijven tot ze in de serre geplant worden. Ook de paprika’s zijn ondertussen verpot. Nu zijn het enkel nog onze aubergines die staan te popelen om wat meer ruimte te krijgen, maar daar zorgen we binnenkort voor.

Onze kipjes zitten nog in de tomatenserre en wachten nog op een nieuw kotje dus ook dat is een werkje dat kan gebeuren in afwachting van buitenwerk. En waterleiding leggen, compost strooien, … kortom nog heel wat puntjes op ons to do lijstje 😉 Van verveling is helemaal nog geen sprake!

In fruitland is het ook nog te vroeg voor grote veranderingen in het aanbod.

Soep van de week = pastinaaksoep.

Categorieën: Pakketbrief

Ontdek meer van 't Oostgoed

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder