Wow, wat een record. We hebben de volle 8 dagen ons veld niet gezien en dat terwijl er een storm gepasseerd is. Gelukkig hebben we wel contact met onze toezichters ter plekke en naar het schijnt heeft den ast 17 pannen verloren. Boer Thijs wordt morgen dus even dakwerker Thijs, maar hij heeft al veel ervaring met pannen leggen dus geen stress 😉

Als we niet op ons veld geweest zijn, is het natuurlijk niet evident om daar iets over te vertellen. Vandaag dus een heel kort verhaaltje over ons weekje weg en vanaf volgende week weer het gekende groenselnieuws vers van ons veld.

Ons weekje verlof dus. Moeilijk om daar in rechte lijn iets over te zeggen want het was heel gemengd. We denken dat we niet goed meer zijn in op reis gaan, want alweer waren we ziek. De een al wat langer en erger dan de ander, maar toch. Wel goed uitgewaaid in Zeeland (maar daar moesten we natuurlijk niet voor weg gaan), genoten van Mazzel en onze 2 patatjes te zien tsjollen in het zand, ze te zien ontdekken dat de golven net iets hoger zijn dan hun botjes, het strand wat armer te maken aan schelpjes en de wind te trotseren op de fiets. De fonkeling in die vier oogjes was goud waard, maar we hopen toch er een volgende keer zelf ook iets meer van te kunnen genieten. Kortom, we gaan meer moeten oefenen met op reis gaan zodat we er beter in worden 🙂

Soeppakket van de week = pompoensoep

Categorieën: Pakketbrief

Ontdek meer van 't Oostgoed

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder